USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На волейбольному турнірі у Луцьку змагалися команди з шести міст. Фото

4 Червня 2023 21:21
У Луцьку відбулися ігри Відкритого чемпіонату КДЮСШ №1 з волейболу серед хлопців. У турнірі, який тривав у залі обласної спортшколи впродовж 3-4 червня, взяли участь команди із шести міст України: Луцька, Львова, Стрия, Нетішина, Звягеля, Сокаля. Волейбольний чемпіонат присвятили Міжнародному дню захисту дітей, який щорічно відзначають у перший літній день.

Підтримку змаганням надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Згідно з регламентом, шість команд зіграли за системою «кожен із кожним». У підсумку на останньому місці розташувалися представники Нетішина, п’ятими стали господарі – колектив луцької КДЮСШ. За крок до призових місць залишилася команда «Рись» зі Стрия. А в битві за медалі, де боротьба точилася до останнього туру, бронзу здобули львів’яни. Срібло – у представників Звягеля, а найбільш вправними виявилися сокальці. Команда місцевої ДЮСШ повернеться додому із золотом.
Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський відзначив достойний рівень підготовки команд та видовищні матчі.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» залюбки долучається до підтримки волейбольних змагань. Луцьк вкотре зібрав найсильніші команди заходу України, які мали змогу впродовж двох днів визначати кращого. Приємно долучитися до нагородження спортсменів. Вони подарували нам запеклі баталії. Тішуся, що волейбол у Луцьку та на Волині розвивається», – зазначив Тарас Осадовський.
До церемонії нагородження також долучилися голова Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний, директорка КДЮСШ №1 Руслана Оксентюк та тренер команди з Луцька Ігор Кравчук. Усі вони подякували Збройним силам України, завдяки яким є можливість проводити такі змагання. А ще почесні гості побажали командам спортивних перемог та великих досягнень.
Наприкінці організатори відзначили кращих гравців турніру. Усі команди отримали пам’ятні медалі та кубки. Завершили змагання урочистим виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus