USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку 200 дітей отримали квитки спортсменів. Фото

10 Січня 2024 20:41
У Луцьку близько 200 дітлахів пройшли посвяту в юні спортсмени обласної дитячо-юнацької спортивної школи Волині, отримавши свої квитки. Проведення посвяти стало доброю традицією для закладу. Її започаткували понад 30 років тому.

До підтримки юних спортсменів долучилися міська та обласна влади, а також Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який забезпечив дітей солодкими подарунками.

Участь у посвяті взяли спортсмени п’яти видів спорту: волейболу (дівчата), гандболу (хлопці), баскетболу (хлопці та дівчата), легкої атлетики (хлопці та дівчата) та спортивної акробатики (хлопці та дівчата). А загалом в обласній спортшколі займаються понад 800 осіб.
Читати ще: У Луцьку – новорічний футзальний турнір серед команд U-9: хто переміг. Фото

Свій квиточок отримала семирічна Злата. Дівчинка вже чотири місяці займається спортивною акробатикою. Каже: хоче бути гнучкою і сильною.
Директор ОДЮСШ Дмитро Піддубний відзначив, що заклад продовжує багаторічні традиції, тому посвяту в юні спортсмени проводять щороку. Він пригадав, як сам колись отримував квиток спортсмена та згодом став майстром спорту з легкої атлетики. Також очільник закладу подякував за підтримку владам міста та області, а також Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Приємно, що з кожним роком кількість дітей у стінах обласної спортшколи збільшується. На сьогодні маємо п’ять відділень. У нас є плеяда досвідчених тренерів, які знають підхід до дітей. І, звісно, ми прагнемо виховувати олімпійських чемпіонів та хочемо, щоб якомога більше спортсменів нашої школи були представлені на Олімпіаді», – зазначив Дмитро Піддубний.
Читати ще: У Луцьку на різдвяному турнірі змагаються понад 200 дзюдоїстів. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що підтримка дитячого спорту є одним із пріоритетних напрямів діяльності благодійників. З її слів, попри війну, життя в тилу, зокрема і спортивне, має тривати, адже це забезпечує розвиток країни.

«Ми живемо у вкрай нелегкі часи, а тому дуже важливо сьогодні підтримувати та розвивати наших дітей. Потрібно стимулювати всі їхні починання, а особливо бажання займатися спортом. Спорт – справа непроста, а ці діти стали на складний шлях спортсмена. Вони точно будуть знати ціну перемоги, знатимуть, що таке боротьба та успіх. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо підтримує дитячі вподобання, розвиток дитячого-юнацького спорту на Волині, тому не могли оминути посвяту юних спортсменів», – наголосила Катерина Шкльода.
Голова Волиньради та відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області Григорій Недопад відзначив, що, зважаючи на велику кількість юних спортсменів, волинський спорт має хороше майбутнє. На його переконання, після сьогоднішньої посвяти кількість учнів у спортшколі лише збільшиться, адже свої квиточки спортсмена діти показуватиме друзям, заохочуючи і їх до спорту.

«Для мене, як керівника відділення НОК у Волинській області, важливо, щоб розвивалися всі види спорту – олімпійські й неолімпійські. Наша обласна спортивна школа створена й заснована обласною радою для того, щоби забрати дітей від гаджетів та дати їм можливість займатися спортом. Тому ми всіляко будемо підтримувати їх. Також дякую Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який активно долучається до спортивних заходів та нагороджень спортсменів. Для дітей це стимул, аби рухатися вперед та досягати нових вершин», – зазначив Григорій Недопад.
Читати ще: Подарунки та веселі старти: у Луцьку – спортивне свято для дітей. Фото

Після вітальних слів та показового виступу молодої акробатки дві сотні дітей отримали квитки спортсмена з рук їхніх тренерів. А потому їм вручили солодкі подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 12 Січня 2024 07:21
Які ще квиткі спортсменів? Це що кіно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus