USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині – 12 активних спалахів COVID-19. Локації

20 Травня 2020 14:58
На території Волинської області – 12 активних спалахів COVID-19.

Про це стало відомо сьогодні, 20 травня, під час брифінгу щодо заходів із протидії коронавірусної інфекції у Волинській області.

Зокрема, найбільші спалахи захворювання у Старовижівському, а також у місті Нововолинську, Луцькому та Ковельському районах.

Волинським медикам вдалося локалізувати і ліквідувати чотири осередки спалаху COVID-19.

Здебільшого, виникнення спалахів COVID-19 відбулося на окремих територіях, підприємствах, у лікувально-профілактичних установах тощо.

Так, за минулу добу на Волині лабораторно підтвердили 41 випадок захворювання на COVID-19. Найбільше таких випадків у Ківерцівському районі. Серед інфікованих – 23 з психіатричної лікарні села Олика, із яких 16 пацієнтів та 7 медиків. Також на COVID-19 захворів один мешканець Ківерцівського району.

Окрім того, у Луцьку за останню добу виявили 2 особи з важкими пневмоніями з підозрою на COVID-19, у Нововолинську – 1, у Ковелі – 3 особи, із яких одна працює на місцевій швейній фабриці, у Луцькому районі – чотири нових випадків, два із яких у селі Воротневі, у Маневицькому районі на COVID-19 захворіла одна особа (сімейне вогнище), Камінь-Каширський район – 2 особи, Іваничівський – 1 особа (безсимптомний перебіг захворювання, була обстежена перед плановою операцією), Горохівський – дві особи (контактні), Локачинський – 1 особа (сімейне вогнище).

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що за останню добу у селі Воротнів Луцького району виявили два нові випадки захворювання на COVID-19. Серед хворих – священник місцевої церкви.

За минулу добу на Волині – 4 летальні випадки, пов’язані із захворюванням на COVID-19. Серед померлих – два чоловіка і дві жінки. Троє із них мали яскраво виражені супутні захворювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянка Показати IP 21 Травня 2020 01:19
Така складна ситуація з тим вірусом в області,а вони зібралися відкривати дошкільні заклади!Чи ви при своєму розумі?Ганьба!
Волинянин Показати IP 21 Травня 2020 07:28
В ще від чогось на Волині хтось помер за останню добу окрім вірусу?
експерт Показати IP 21 Травня 2020 19:50
в ківерцях ніхто не слідкує за порядком і майже всім плювати на своє здоров'я. я 2 тижні був на самоізоляції в ківерцвіському районі і ніхто ні разу навіть не подзвонив. які люди, така і ситуація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus