USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині 30-річний чоловік відрізав пальці під час роботи з електроінструментом

18 Червня 2020 11:56
Нещасний випадок, внаслідок якого 30-річний чоловік пошкодив собі три пальці на руці, стався у Нововолинську 15 червня близько 15:25.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці інциденту.

Як пояснили очевидці, волинянин, працюючи з електроінструментом, пошкодив собі кисть руки, зокрема відрізав два пальці та поранив третій.

Інформацію про виклик підтвердив медичний директор з оперативної роботи комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Волинської обласної ради» Андрій Абрамов.

«15 червня о 15:25 на лінію служби «103» надійшло звернення, що у місті Нововолинську на вулиці Сонячній, 12 травмувався 30-річний чоловік. Унаслідок необережного поводження з інструментом він отримав повну травматичну ампутацію третього пальця, травматичну ампутацію нігтьової фаланги четвертого пальця, рвану рана другого пальця. Постраждалого доставили в Нововолинську ЦМЛ», - прокоментував медик.

Натомість, зі слів свідків інциденту, чоловік, який травмувався – працівник місцевої філії «Волиньобленерго». Проте у прес-службі ПрАТ «Волиньобленерго» спростували інформацію про те, що чоловік, який отримав травми руки їхній працівник.

«15 червня на вулиці Сонячній, 12 у Нововолинську, де усе трапилося, жодних робіт працівники «Волиньобленерго» не проводили. Тому цей чоловік жодним чином не може бути працівником «Волиньобленерго», - кажуть у пресслужбі.

Разом із тим у Нововолинській центральній міській лікарні про стан чоловіка не розповіли, посилаючись на лікарську таємницю.

Нагадаємо, 15 червня під час роботи на лінії 32-річна працівниця заводу «Кромберг енд Шуберт Україна», що знаходиься на вулиці Європейській, 1 у Луцьку, втратила частину пальця.

Фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Червня 2020 10:24
«15 червня на вулиці Сонячній, 12 у Нововолинську, де усе трапилося, жодних робіт працівники «Волиньобленерго» не проводили. Тому цей чоловік жодним чином не може бути працівником «Волиньобленерго», - завжди думав, що причетність організації дещо інакше визначається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus