USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині Opel на переході збив 6-річного хлопчика

22 Жовтня 2019 10:53
Учора, 21 жовтня, на вулиці Шевченка у Ковелі автомобіль Opel Movano збив малолітнього хлопця. Дитину госпіталізували. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження, інформує поліція Волині.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19 години. За кермом автомобіля перебував 36-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 6-річного хлопця, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу разом із матір’ю з немовлям та 8-річним братом. Усі жителі Ковеля.

Внаслідок ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у реанімацію Ковельського міськрайонного медичного об’єднання.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., до двох років виправних робіт, арешту строком до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тор Показати IP 22 Жовтня 2019 11:13
Якщо людина знає ПДР, як можна таке зробити? За кермом був навіть не лось, а БАРАН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus