USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині Renault в'їхав у Skoda, водій втік з місця ДТП

6 Червня 2022 13:19
У Ковелі на перехресті Renault зіткнувся з іншим легковиком. Після чого втік із місця автопригоди.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Прибувши на місце події, охоронці порядку встановили, що керманич Renault на перехресті здійснив рух заднім ходом, не переконавшись що це буде безпечно. Внаслідок цього відбулося зіткнення з транспортним засобом Skoda, що призвело до механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

Керманич Renault не відчув удару, тож поїхав з місця події. Однак поліцейські, які проїжджали повз, повернули водія на місце події.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus