USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині Toyota зіткнулася з Mercedes і в'їхала у вантажівку

29 Листопада 2023 16:04
Учора ввечері інспектори отримали повідомлення про ДТП на автодорозі поблизу села Дачне. Коли вони прибули на місце, то виявили автопригоду за участі трьох авто, інформує патрульна поліція Волині.

Поліцейські з’ясували, що керманич Toyota, виїжджаючи з узбіччя, не переконався, що це буде безпечним й не створить небезпеку іншим учасники дорожнього руху, та зіткнувся з авто марки Mercedes, яке рухалося головною дорогою. Внаслідок удару автомобіль Toyota виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з вантажівкою MAN.

Читати ще: У Луцькому районі зіткнувся рейсовий автобус і легковик, загинув 24-річний водій

Транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто не постраждав. Патрульні склали на винуватця ДТП протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus