USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині – активні нардепи, а рада, ОДА і міська влада працюють конструктивно, – голова ВРУ

21 Квітня 2021 12:23
Під час візиту на Волинь голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав засідання сесії облради. На його думку, усі гілки місцевої влади працюють конструктивно

Він відзначив: сьогодні на місця передано багато повноважень, але й багато відповідальності. Для того, щоб вирішити всі проблеми, які є в суспільстві, треба працювати спільно. А на Волині є потужна підтримка народних депутатів.

«Лише працюючи спільно, ми зможемо досягти успіху. Без допомоги уряду, парламенту вам буде важко виконувати обіцянки, які давали виборцям. Лише спільними результатами ми зможемо досягти того, що ми обіцяли. У вас високе представництво у Верховній Раді, активні народні депутати. Робота повинна відбуватися цілодобово на партнерських відносинах. Це дозволить зберегти те, що є найбільшою цінністю для влади. Влада не є ціллю, а інструментом зберегти і пронести довіру людей. Ми повинні робити все, щоб ні нам, ні нашим дітям не було соромно за нашу роботу», – вважає він.
До слова, на засідання сесії прибули й народні депутати Ігор Палиця, Ірина Констанкевич, Ігор Гузь, Вячеслав Рубльов, Степан Івахів, Валерій Стернійчук , Сергій Бабак та Оксана Дмитрієва.

Дмитро Разумков також відзначив: уже встиг поспілкуватися не лише з народними депутатами від Волині, а й головою облради Григорієм Недопадом, головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком та мером Луцька Ігорем Поліщуком.

«Сьогодні я спілкувався і з керівництвом облради, і ОДА. Мені здається, всі працюють конструктивно», – резюмує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 21 Квітня 2021 14:16
"Мені здається, всі працюють конструктивно" смішно. це йому таку картинку намалювали
лучанин Показати IP 21 Квітня 2021 15:34
Дурніше не міг придумати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus