USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині безвісти зник 37-річний чоловік

6 Квітня 2017 11:47
Працівники Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області розшукують 37-річного волинянина, який 1 квітня пішов із дому й не повернувся.

Чоловік їхав у Польщу, однак, державний кордон України розшукуваний не перетинав, на зв'язок не виходить, інформують у прес-службі поліції області.

Правоохоронці просять громадян, яким відома будь-яка інформацію про місце перебування розшукуваного повідомити поліцію.

1 квітня пішов із дому і не повернувся Кондратюк Петро Данилович , 20 червня 1979 року народження, мешканець села Смідин Старовижівського району. Чоловік їхав у Республіку Польща, однак, державний кордон України розшукуваний не перетинав, на зв'язок не виходить. На даний час його місце перебування невідоме

Його прикмети: на вигляд 36-38 років, зріст близько 165-173 см, худорлявої статури, волосся коротке, русяве.

Був одягнений: джинси чорного кольору, синя куртка, сині черевики.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, додаткова відмітка «безвісти зниклий».

Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація про безвісти зниклого волинянина невідкладно повідомити Старовижівське відділення поліції головного управління Національної поліції у Волинській області за адресою: смт. Стара Вижівка вул. Жовтнева, 20, або за наступними номерами телефонів: (03346) 21102 чи на екстрену лінію «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus