USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині браконьєр стріляв у єгеря

15 Липня 2021 13:22
На Горохівщині браконьєр стріляв у бік єгеря, який його виявив.

Це трапилось сьогодні вночі, інформує ВОУЛМГ.

Під час патрулювання мисливських угідь єгерська служба ДП «Горохівське ЛМГ» помітила світло у полі біля лісу. Підійшовши ближче, працівник державної лісової охорони побачив двох чоловіків і поцікавився, чому вони тут. Один одразу вдався до втечі, інший став поводити себе агресивно і погрожувати, що буде стріляти. Згодом чоловік здійснив два постріли – у повітря та в бік єгеря. Утікаючи, здійснив ще один постріл.

Про факт повідомили поліцію.

Триває слідство. Встановлюють деталі, є підозри щодо особи порушника. Очевидно, що це були місцеві жителі, які добре орієнтується на місцевості.

«На щастя, цього разу обійшлося без трагічних наслідків. Через вдалий збіг обставин. Адже постріли у темряві вкрай небезпечні.

Ми звертаємося до всіх мисливців. Зовсім скоро – відкриття сезону полювання на пернатих. Встигніть оформити всі необхідні документи і не порушуйте закон та не наражайте на небезпеку ні своє життя, ні колег.

На жаль, випадки убивства працівників єгерської служби під час виконання службових обов’язків уже є в історії лісової галузі Волині. Не можна допустити повторення цієї жахливої трагедії, яка сталася через безглуздість та безвідповідальність людей, які називають себе мисливцями», – закликають лісівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Народна прокуратура Показати IP 15 Липня 2021 13:34
"Очевидно, що це були місцеві жителі..." Та не може бути такого, адже в уявленні українців порушувати закон можуть тільки депутати, судді, прокурори і поліцаї, а звичайні люди - просто ангели небесні.
Да до Народна прокуратура Показати IP 15 Липня 2021 13:45
+ + + !
ДА ... Показати IP 15 Липня 2021 13:48
А ще жителі Горохівського району не можуть ніяк нажертися, ходять на полювання, що б мяска підстрелити. Бл*ть це п*з*ець, аграна місцина, - кури, гуси, качки, свині, корови, але таки знайдуться дауни яким треба поохотитись, постріляти дичину...
Дідо до ДА ... Показати IP 15 Липня 2021 14:14
А що, ми прості люди не можемо поохотитися, як депутати і богачі всякі? Ми що гірші за них?
анатолій до Дідо Показати IP 16 Липня 2021 21:05
Ви прості - гірші ніж ті депутати. Ви вибили все живе навкруги, ненажеретеся. жерти нічого??? То працюй сволото більше, а не йдеш вбивати в несезон ту втарину нещасну. Влсів не вистачає. бандити справжні і злодії ви, а не українці.
Скептик Показати IP 15 Липня 2021 13:53
Знайти і потрощити рушницю в придурка на голові в дрібні цурки. Гарантія - десятому закаже не бикувати. Українці інакшої мови не розуміють.
Анонім до Скептик Показати IP 15 Липня 2021 15:48
Знайди і потрощи. Чи диван не відпускає, грамотєй ?
Анонім Показати IP 15 Липня 2021 14:40
Ліндюк Онотолій полював там хвацько, джіпом утік
анатолій до Анонім Показати IP 16 Липня 2021 21:06
бракнєрив, а не полював. бандит та злодій справжній.
Аноніму Показати IP 15 Липня 2021 21:24
Взнаю - потрощу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus