USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині через паліїв трави вигоріло 30 га поля

22 Березня 2019 08:44
Загоряння сухої трави сталося 20 березня неподалік села Котів Ківерцівського району, що межує з Воротнівським лісництвом ДП «Ківерцівське ЛГ». Внаслідок пожежі вигоріло 30 га землі.

Хтось із місцевих жителів підпалив сміття. Вогонь швидко став поширюватися, перейшов на самосіви. Був серйозний ризик загоряння лісу. Повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Загорання помітили по обіді. До вечора пожежу встигли локалізувати. Ефективно спрацювали група оперативного реагування, лісова охорона Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», працівники ДП «Звірівське ЛМГ».

До гасіння пожежі залучалася техніка ДП «Звірівське ЛМГ» – зокрема було проорано мінсмуги, які й стали перешкодою на підході вогню до лісу.

За орієнтовними підрахунками, вигоріло понад 30 га території.

Ця ситуація – яскравий приклад не лише екологічної, а й пожежної небезпеки, яку несе сміття.

Лісівники Волині вкотре звертаються до всіх мешканців області: будьте відповідальними. У випадку, якщо ви помітили загоряння, телефонуйте «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 22 Березня 2019 08:56
Платіть винагороду за "здачу" паліїв, а з них беріть непомірні штрафи (наприклад 10 000грн), тоді будуть думати перед тим як підпалити.
Ганьба! Показати IP 22 Березня 2019 10:51
Скільки малої та беззахисної животинки вигоріло ,мабуть ...чому людям нема діла до чийогось болю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus