USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині чоловік пограбував уродженця рф, бо думав, що той російський шпигун

28 Серпня 2022 19:35
У Нововолинську судили грабіжника, який напав на чоловіка та відібрав у нього мобільний телефон. Злочинець, який думав, що потерпілий є російським шпигуном, отримав умовне покарання на два роки.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду.

Злочин трапився 18 квітня у Нововолинську. Поблизу будинку №11 на території мікрорайону Шахтарський п’яний грабіжник вдарив потерпілого по голові, а коли той впав, відібрав у нього телефон Xiaomi Redmi. Сума збитків – 3 тисячі 933 гривні.

У суді грабіжник визнав свою вину. Він зазначив, що розкаюється у вчиненому, та повідомив суду, що мав підозри щодо неправомірних дій потерпілого, які могли виражатись у його шпигунській діяльності на користь держави-агресора, оскільки останній є уродженцем російської федерації та має намір повернутись в росію.

Натомість потерпілий не мав жодних претензій до обвинуваченого та просив суворо його не карати. Суд взяв це до відома та замінив реальний строк на п’ять років двома роками умовно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus