USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині двоє чоловіків розбирали залізничні колії

14 Лютого 2019 08:59
Лвоє чоловіків у Ковельському районі розбирали залізничні колії, крадучи деталі. Загальна сума завданих збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Про це йдеться у вироку Ковелського міськрайонного суду Волинської області від 1 лютого.

Під час судового засідання вдалося встановити, що з початку вересня до жовтня 2018 року двоє чоловіків за попередньою змовою демонтовували верхню будову колії та викрадали металеві накладки, костилі та болти у Ковельському районі. Зокрема, було зафіксовано сім випадків крадіжок, а загальна сума збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Між кожним з обвинувачених та представником потерпілого укладено угоду про примирення, відповідно до якої вони визнали свою вину, а також відшкодовували завдані збитки.

Отож, суд затвердив угоду та призначив одному з обвинувачених покарання у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік, інший обвинувачений отримав умовне покарання терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus