USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Залізничні колії на Ківерцівській обгородять

14 Червня 2017 12:02
Небезпечну ділянку з кількома неправомірними переходами через залізничні колії на вулиці Ківерцівській обгородять з обох боків суцільним парканом.

Про це йшлося під час виїзної наради Луцької міської ради 14 червня.

На разі на цій території встановили два попереджувальні знаки, які містять інформацію, зокрема, про кількість загиблих на поданому місці та загалом на залізничних коліях у всій Україні. Таблиці також скеровують до дозволеного переходу через міст.
Виконувач обов’язків інженера з охорони праці Виробничого структурного підрозділу «Ківерцівська дистанція колії» Святослав Нетепчук повідомив, що люди постійно ризикують своїм життям, переходячи колії в неправомірному місці.

«Люди ризикують своїм життям, переходячи дорогу через колії, поспішають, щоб швидше дістатися до свого місця призначення, комусь важко піднятися на східці, хтось нехтує правилами», - відзначив він.
Нагадаємо, що відповідно до ч. 3 ст. 109 Кодексу України про адміністративні правопорушення «прохід по залізничних коліях у невстановлених місцях тягне за собою попередження або накладення штрафу від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

Представники Луцької міської ради бачать поки що один вихід із ситуації – встановлення суцільної огорожі з обох боків від залізничної колії загальною протяжністю 300–400 метрів.

«Це небезпечне місце, люди переходять не за правилами. Є перехід по мосту, можна піднятися східцями, але люди чомусь скорочують шлях і цим вкорочують собі життя. Вже четверо людей загинули на цьому переході, тому сьогодні встановлено такі попереджувальні таблички. Зараз розробляється кошторис на паркан, який унеможливить перехід у цьому місці», – розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Заплановано, що паркан встановлять протягом місяця завдяки співфінансуванню міськради та автомийки, розташованої неподалік від небезпечної ділянки.

Вартість встановлення огорожі оцінюють близько у 50 тисяч гривень.

«Проблему визначеної ділянки огорожа вирішить, але тільки з раціональним підходом до цього питання», – підкреслив, своєю чергою, Святослав Нетепчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
об Показати IP 14 Червня 2017 12:33
обмеження швидкості краще встановіть на дорозі і переходи пішохідні ознакуйте нормально, ато машини ганяють як шалені і бояться переходити через дорогу!!
Олекса Показати IP 14 Червня 2017 15:54
Дарма.Будуть лізти через верх ....хіба підвести 220в....і то не факт- будуть накидати зверху гумові коврики.
Абраша Показати IP 14 Червня 2017 17:13
Продам гумовий коврик !!!
до об Показати IP 14 Червня 2017 22:26
перейти через міст можна і колію, і дорогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus