USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині горіла котельня житлового будинку: пошкоджені майно, стеля та стіни

4 Грудня 2022 12:29
Волинські рятувальники ліквідували пожежі у господарській будівлі та котельні житловому будинку, які виникли через електрозамикання.



Про це повідомили у ГУДСНС Волині.

4 грудня вночі виникла пожежа в с. Черськ Камінь-Каширського району – у приватному господарстві загорілась господарська споруда. Пожежу ліквідували вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі та команда місцевої пожежної охорони с. Троянівка.

Ввечері 3 грудня виникла пожежа в приміщенні котельні житлового будинку в с. Воля Ковельська Ковельського району. Пожежу ліквідували рятувальники чергової варти 4-ї ДПРЧ з райцентру. Вогнем пошкоджено майно, стеля, стіни.

Ймовірна причина пожеж в обох випадках: коротке замикання електромережі.

У с. Раків Ліс Камінь-Каширського району трапився випадок горіння сажі в системі опалення в житловому будинку. Випадок не призвів до пожежі, але для запобігання подібних випадків очищувати сажу в комині слід систематично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus