USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині інженер заволодів майже 300 тис. бюджетних коштів

17 Травня 2021 16:24
На Волині інженера з технічного нагляду підозрюють у пособництві в заволодінні бюджетними коштами в сумі майже 300 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Інженерові, який здійснював технічний нагляд за об’єктом будівництва, замовником якого виступала Підгайцівська сільська рада Луцького району, повідомлено про підозру у пособництві у заволодінні чужим майном у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, а також у службовому підробленні (ч.5 ст. 27 ч. 4 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України).

Під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом можливої розтрати коштів посадовими особами Підгайцівської сільської ради під час проведення ремонтних робіт доріг на території Підгайцівської ОТГ слідчим управлінням ГУ НП у Волинській області проведено низку експертиз та встановлено факт невиконання робіт на суму понад 291 тисяча гривень.

Вирішується питання про оголошення підозри підряднику, який виконував роботи.

Також буде надана правова оцінка і діям замовників – посадовців Підгайцівської сільської ради.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкцією ч.4 ст. 191 КК України за вчинене за попередньою змовою групою осіб заволодіння чужим майном у великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 17 Травня 2021 17:51
а хіба там підрядник не сам голова?
Німкеня Показати IP 17 Травня 2021 19:24
Пан Гусака як завжди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus