USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині хочуть перевірити законність відчуження майна санаторію «Пролісок»

16 Травня 2019 12:42
Земельну ділянку та адмінкорпус санаторію без правових підстав передали у власність сільської ради, – стверджує депутат Волиньради.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Волинської облради 16 травня.

У депутатському запиті Ігоря Леха до керівників УСБУ, Нацполіції та прокурора області йшлося про проблему відчуження земельних ділянок санаторію «Пролісок», що перебуває в обласній комунальній власності.

Так, у 2009 році був виданий державний акт на право користування земельною ділянкою площею 8,63 гектара, де розташовані об’єкти оздоровчого призначення на території Грем’яченської сільради Ківерцівського району. У 2015 році без погодження з облрадою та без відповідного її рішення, одну з ділянок поділили на дві ділянки площею 7,9 та 0,25 гектара і припинили право постійного користування. Власником ділянок стала сільрада.

Аналогічна ситуація з адміністративним будинком, що є частиною санаторію. Приміщення без погодження засновника – облради та без правових підстав перейшло у власність сільської ради. Депутат просив здійснити невідкладну перевірку викладеної інформації та перевірити відповідність чинному законодавству відчуження майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus