USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хочуть перейменувати госпіталь для інвалідів війни

24 Січня 2017 13:57
Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни облдержадміністрація хоче перейменувати на обласний соціально-реабілітаційний центр. Свою пропозицію готуються внести на розгляд депутатського корпусу.

Про це йшлося під час робочої наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з приводу соціально-економічному розвитку територій у відеоселекторному режимі 24 січня.

Зі слів губернатора, обласний бюджет уже давно фінансує цей медзаклад, тому варто його перепрофілювати на потреби, які відповідають сьогоденню.

«Ми 2,5 роки фінансуємо госпіталь ветеранів. Фактично, вже ОДА готова внести пропозиції в облраду щодо перейменування медзакладу в обласний соціально-реабілітаційний центр. Це потрібно, адже саме до цього зараз наближені його функції», - повідомив Гунчик.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІЙСЬКОВИЙ ГОСПІТАЛЬ У ЛУЦЬКУ ПОТРЕБУЄ РЕНТГЕНУ

Та додав, що він буде базовим центром, а далі має йти напрацювання над розвитком філій.

Зауважимо, після того, як свої пропозиції внесе облдержадміністрація, їх розглядатимуть на профільних комісіях в обласній раді, а вже тоді ухвалюватимуть відповідне рішення під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 24 Січня 2017 14:08
В Луцьку вже все зроблено по утриманні міста , не знають куди вкладати гроші , тому облдержадміністрація вирішила " чесно " показати лучанам , як відмиваються бюджетні кошти ...
кичкаревка Показати IP 24 Січня 2017 14:38
переименования единственные реформы, чтобы все былое предать забвению и народ окончательно превратить в рабов
волинянка Показати IP 24 Січня 2017 14:47
Все перейменовують, змінюють..., а самі що нового збудували, паринатальний добудувати не можуть! Це все на що Гунчик і Ко. здатні???
Анатоль_ Показати IP 24 Січня 2017 15:31
Лікувати там більше не будуть, будуть соціально реабілітувати! Це буде дешевше для держави і геніального Гунчика!
ІНВАТО до Анатоль_ Показати IP 24 Січня 2017 17:48
АТО(війна) ще буде довго. Інвалідів цього заходу на Волині ще буде не мало. Тому під час стану репродукції інвалідів війни (АТО) не можна перйменовувати заклад, який своєю назваю відповідае свому основному призначенню - лікувальний заклад - Госпіталь інвалідів війни.
ВОВК Показати IP 24 Січня 2017 16:17
А Гунчика перейменувати на Швондера
Соц Показати IP 25 Січня 2017 23:53
Тут буде здійснюватися отака соціалізація ? http://www.volynnews.com/news/society/varta-poriadku-pidtrymala-fleshmob-22PushupChallenge-ta-peredala-est/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus