USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хуліган побив проблискові маячки та проколов всі шини у поліцейському авто

24 Жовтня 2020 23:02
Волинянин побив у поліцейському автомобілі фари, проблискові маячки, а також проколов усі шини. За пошкодження службового авто він заплатить штраф.

Про це стало відомо з вироку Ківерцівського районного суду Волинської області.

Так, 18 лютого в селі Ромашківка Ківерцівського району чоловік побив у поліцейському авто «Део Ланос» задні фари, проблискові маячки, а також проколов усі чотири шини. Загальна сума завданих збитків склала 5 тисяч 320 гривень.

У суді хуліган не став заперечувати свою вину та просив суворо його не карати.

Тож суд призначив йому покарання у виді штрафу 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
так таки так! Показати IP 25 Жовтня 2020 07:50
Зробив би цей рагуль таке у США! а унас за пляшку віскі посадять .а за напад на поліцейського чи пошкодження майна-обійдеться навіть не легким переляком....
брід піта Показати IP 25 Жовтня 2020 09:53
Оце так маячня, побив авто не зловили - гуляй, зловили заплатив 1,5 собівартості і гуляй. Нема держави...
олександр Показати IP 25 Жовтня 2020 10:34
ті патрульні неуки достойні такого відношення вони рахують що вхопили бога за бороду та фальсифікують протоколи та постанови ображають громадян , ведуть себе по хамськи, зверхньо . погрожують це повні дибіли які дорвались до влади
Народна прокуратура Показати IP 25 Жовтня 2020 10:59
Олександре, ну яки Ви можете говорити таке по нашу "нову поліцію, красиву і непідкупну"? Вони вже й котів з дерев знімали, і білих щурів за Палацом учнівської молоді ловили, і дорожнє покриття розмальовували, і дітям екскурсії проводили, і серіали й рекламні ролики про себе знімали, і ще безліч часу витратили на подібну дурню, а Вам все ще не подобаються. Якийсь Ви дуже вибагливий.
Далекобійник Показати IP 25 Жовтня 2020 14:29
На жаль, таке ставлення і відсутність поваги до "захисників правопорядку" цілком заслужені. Девіз цих маргіналів не "служити і захищати" ,а "вз*бати і обібрати".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus