USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині кордон не порушено. Просять не поширювати фейки

1 Березня 2022 09:58
У перший день весни голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко повідомив оперативні новини щодо ситуації в області.

З його слів, станом на 8:00 ранку 1 березня українські кордони на території Волинської області не порушені, а ніч минула спокійно.

Водночас, Юрій Погуляйко заспокоїв волинян, які поширюють інформацію про те, що ось-ось Луцьк будуть обстрілювати ГРАДами з Білорусі.
«Під ранок були дві повітряні тривоги. Кожна повітряна тривога, яка не закінчується бомбардуванням, – це відмінна робота наших Збройних сил. Знаю, що ви хвилюєтесь за наших співвітчизників і часто поширюєте тривожну інформацію. Звичайно, це морально складно і часто дезорієнтує. Але на це ворог і розраховує. Тому треба довіряти офіційній інформації. Цієї ночі знову поширювали фейк про обстріли з Білорусі ГРАДами. Але треба розуміти, що вони летять максимум на 40 кілометрів. Тож це неправда. Дякую волинянам, які здійснюють оборону області», – повідомив він.

Читати ще: ЗСУ тримають оборону, моральний дух ворога падає, – Генштаб

Юрій Погуляйко наголосив, що необхідно користуватися офіційними джерелами інформації. Крім того, створено координаційний штаб, який приймає переселенців, забезпечує їх житлом та усім необхідним.

Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

Очільник області запевнив: незважаючи на ситуацію, волинянам будуть виплачувати пенсії і грошові допомоги згідно з графіком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus