USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині коронавірус виявили ще у двох водіїв швидкої, батько одного з них помер від COVID-19

14 Квітня 2020 12:06
На коронавірус захворів водій швидкої з Нововолинська, 72-річний батько якого теж був заражений і декілька днів тому помер у Волинській обласній інфекційній лікарні. Також коронавірус виявили в ще одного водія з Старовижівського району, який тісно контактував з померлим від коронавірусу колегою.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

Він зазначив, що водія з Нововолинська госпіталізували в п’ятницю, а 13 квітня перевезли у Волинську обласну клінічну лікарню через легеневу недостатність, яка почала розвиватись. Батько хворого був також заражений коронавірусом, він помер у Волинській обласній інфекційній лікарні 11 квітня.

Також позитивний результат показав тест ще одного водія швидкої зі Старовижівського району та його матері. Відомо, що чоловік тісно спілкувався зі своїм колегою – теж водієм швидкої, який помер 3 квітня, адже разом вони ремонтували автомобіль.

«13 квітня нашими бригадами в Боголюби доставили трьох хворих. Для перевезення задіяли бригади з Луцька, Володимир-Волинська і Нововолинська. Один пацієнт був у тяжкому стані і перебував на штучній вентиляції легенів», – зазначив Володимир Шмаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Квітня 2020 23:44
Люди, тримайтесь на відстані один від одного, метра 2, якщо будете в масках рядом з інфікованим йти, стояти чи говорити, маска не спасе. Нові дані - навіть за 4 метри можна заразитись. І мийте руки з милом часто, бо у цього віруса оболонка складається з жиру, а жир добре змивається простим милом, шампунем. Все що купили, якщо є можливість, кладіть полежати на сонці бо вірус гине від ультрафіолету за 30 хв. Це не я придумав, це люди з ВООЗ говорять і інші світового рівня експерти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus