USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині ліквідували п'ять пожеж, у Луцьку жінка отримала опіки

3 Грудня 2022 12:51
Волинські рятувальники за добу ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

2 грудня о 21:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одноповерхової літньої кухні на вул. Л. Українки у м. Нововолинську. На місце події прибуло відділення чергового караулу міської 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці подали на гасіння спеціальні водяні стволи і о 21:59 ліквідували пожежу. Причина пожежі встановлюється.

О 20:14 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді на вул. Березна в с. Запілля Ковельського району. Рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та працівники місцевої пожежної команди с. Велимче о 21:30 ліквідували пожежу. Ймовірна причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 20:45 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння господарської будівлі та дерев’яної прибудови на пров. Дружби у с. Світязь Ковельського району. На виклик прибули рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Шацьк та пожежна команда Шацького національного природного парку. О 22:45 спільними зусиллями пожежу ліквідували.

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.

О 22:19 надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку на пр. Кондратюка в м. Луцьку. Рятувальники 2-ї та 25-ї ДПРЧ м. Луцьк о 22:34 ліквідували пожежу. Під час гасіння пожежі з квартири врятовано власницю 1951 р.н. Жінка отримала опіки обох гомілок, після надання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилась, її стан задовільний. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час куріння.

3 грудня о 01:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської будівлі на вул. Незалежності у с. Черськ Камінь-Каширського району. На місце події прибули відділення чергового караулу 13-ї ДПРЧ смт Маневичі та працівники МПО с. Троянівка. О 06:00 ліквідували пожежу. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus