USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Пожежа на Волині: згоріла будівля, сіно і будматеріали, постраждав рятувальник

20 Серпня 2018 16:46
У селі Люб'язь Любешівського району трапилася пожежа. Спочатку сталося загорання однієї господарської споруди, зазначають очевидці. Через сильні пориви вітру та спеку вогонь відразу ж перейшов на іншу господарську споруду, лишивши після себе тільки стіни з цегли. Також згоріли стіжки сіна та дров, інформує газета Нове життя.

На місці події наразі працюють три пожежні автомобілі, «швидка допомога» та поліція. Однак насамперед згуртувалися жителі цього села та відразу кинулися гасити полум’я, аби не перейшло на будинки. Для цього їх обливали водою. Саме завдяки небайдужості селян відкритий вогонь вдалося приборкати. Проте досі все продовжує тліти, тож і рятувальники та люди ще ліквідовують наслідки пожежі. В кулуарах говорять, що загорання сталося через дитячі пустощі з вогнем. Однак офіційно причина загорання наразі встановлюється.

Говорити про матеріальні збитки на даний момент неможливо, їх встановлять пізніше. Але, як розповів один із потерпілих, в них згоріли всі нові будматеріали для нового будинку та двійко поросят.

У свою чергу сільський голова Борис Шубич відмовився надавати коментар, а начальник Любешівського районного сектору УДСНС України у Волинській області Віталій Деркач поінформував: «Сталася пожежа в господарській будівлі, через сильний вітер швидко розповсюдилося полум’я, яке після першої будівлі схопило другу. В ній було сіно та багато будівельних матеріалів, через це вогонь розповсюдився досить швидко.

Одна пожежна машина не могла впоратися, залучили допоміжні сили, направили два резервні ходи, лісгоспівську машину. І лише тоді вдалося збити полум’я з допомогою населення. Причина загорання буде встановлюватися, цим займається поліція». Також з його слів стало відомо, що під час гасіння пожежі постраждав (отримав отруєння чадним димом) рятувальник, його «швидкою» доставили на приймальне відділенні Любешівської ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus