USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині майже за мільйон продають недобудований корпус лікарні

18 Жовтня 2021 21:42
Недобудований терапевтичний корпус лікарні у Горохові, де колись хотіли надавати комплекс водолікувальних процедур, виставили на продаж.

Аукціон з продажу цього майна оголосила Луцька районна рада.

Зокрема, на приватизацію виставили незавершене будівництво терапевтичного корпусу лікарні за адресою: Волинська обл., Луцький р-н, м. Горохів, вул. Паркова, буд. 22а.

9 жовтня оголошений аукціон, а пропозиції приймаються до 7 листопада. Самі торги заплановані на 8 листопада. Стартова ціна лоту – 996 800 гривень.

Будівництво 5-поверхового терапевтичного відділення у Горохові поблизу центральної районної лікарні почали близько 30 років тому. Проте після зведення коробки роботи зупинилися, а будівля площею близько 10 тисяч квадратних метрів простоює та руйнується.
Свого часу тут планували побудувати терапевтичний корпус з басейнами, де б проводили водолікувальні процедури. Наразі об’єкт готовий на 54% і для громади потреби будувати новий корпус лікарні давно немає.

Читати ще: Розвалюхи за мільйони: як на Волині продають старі приміщення і чому відмовляються переможці

У 2016 році недобуд пропонували віддати на житло для пільговиків, добудувавши на умовах співфінасування, проте ця ідея теж не отримала продовження.

Згодом в райраді планували залучити інвестора, проте й цього зробити не вдалося.

«Ми спілкувалися із кількома забудовниками, їздили на огляд цього об’єкта, але ніхто, на жаль, не зацікавився ним. Потенційні інвестори кажуть, що у Горохові мало населення, багато хто на заробітках, тому забудовників більше цікавить Луцьк та більші міста. Порадившись із депутатами, ми вирішили виставити терапевтичне відділення в Горохові на аукціон», – інформував голова райради Олександр Омельчук.

Зрештою у червні під час сесії Луцької районної ради депутати внесли будівлю до переліку тих, що підлягають приватизації у 2021 році.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 18 Жовтня 2021 22:49
Думаю що за таку суму покупець вже визначений
Горохівчанин Показати IP 18 Жовтня 2021 22:58
Вже в колишньому Луцькому районі все розпродали. Тепер територія збільшилась і вони далі продовжують свої мутні справи. За 1000 000грн (37 000$) не купиш трохкімнатної квартири. Вже територія хлібзавода так пішла за копійки.
Точно Показати IP 19 Жовтня 2021 07:44
Ні лікарні, ні хлібозаводи цій *державі* не потрібні. Так само, як і люди.
Бо люди до Точно Показати IP 19 Жовтня 2021 09:59
Бо люди у нас є стадо
Дідо до Точно Показати IP 20 Жовтня 2021 12:46
При "комуняках" виявляється потрібна була лікарня, при оптимізованих демократах вже ні. Народу немає. Стало краще?
007 Показати IP 19 Жовтня 2021 12:18
А можна було б зробити корпус під ковід , МРТ ітд , але краще хай до Луцька усі їздять , депутатам аби кармани свої набити , а виборці денег нет но вы держитесь . Сидять в кабінетах і нічого за своє життя не збудувало , а лише розпродає те що колись будували для людей ((( з такими не має у нас майбутнього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus