USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Недобудований корпус горохівської лікарні віддадуть під квартири?

22 Вересня 2016 13:37
Недобудований корпус Горохівської ЦРЛ хочуть використати як житло для пільговиків.

Питання можливого використання корпусу Горохівської центральної районної лікарні для житла пільгових категорій населення підняли під час візиту віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона на Волинь.

Використати готовий на 40% корпус лікарні як житло для соціально незахищених категорій населення пропонував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час офіційного візиту Володимира Кістіона на Волинь та огляду Горохівської центральної районної лікарні 22 вересня.

Так, з його слів велика кількість мешканців Горохівського району мають чорнобильські пільги, водночас практично не ведеться житлове будівництво за державні кошти. Тому пропонують недобудовані об’єкти використовувати як участь у спів фінансуванні будівництва житла для таких категорій населення. Відповідні пропозиції він закликав готувати голів РДА та районної ради, аби будівля не стояла надалі з вибитими вікнами.



Віце-прем’єр порадив посадовцю звернутися з цією пропозицією до Міністра соціальної політики, який зможе зрушити питання з місця.

Зі слів головного лікаря Валерія Коби, планували побудувати терапевтичний корпус з водолікувальницею та басейнами. Об’єкт, що готовий на 40%, зараз закликають передати з балансу лікарні у місцеву громаду, щоб можна було здійснювати співфінансування будівництва. Потреби будувати новий корпус лікарні, зі слів головного лікаря, зараз немає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 22 Вересня 2016 14:49
Все правильно нехай ато по живе
Робін Гуд Показати IP 22 Вересня 2016 16:24
А хто запланував цього монстра і не довів до завершення,німці давно б розстріляли.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 16:58
А чому недобудовану медустанову не віддати під квартири працівникам райлікарні і райполіклініки?
Горохівчанин до Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 17:31
А з якого дива їм віддати ? Може за їхню професійну компетентність ?
ато 51 Показати IP 22 Вересня 2016 20:45
А яке там плануваня народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus