USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Волині на хабарі затримали митника. Оновлено

19 Липня 2019 12:02
На Волині на хабарі у 175 доларів затримали працівника митниці.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Працівники прокуратури Волинської області спільно з працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області сьогодні, 19 липня 2019 року, в момент одержання неправомірної вигоди в сумі 175 доларів США затримали працівника Волинської митниці ДФС.

Як повідомили у СБУ, на хабарях викрили головного та старшого державних інспекторів митного посту «Піща».

Посадовці налагодили механізм вимагання грошей у громадян, які перетинають державний кордон. За різні суми неправомірної вигоди митники обіцяли не створювати людям штучних перешкод при законному ввезенні на територію України особистих речей з-закордону.

За попередньою інформацією, розмір «данини», якою обкладали українців митники залежав, зокрема від виду і об’єму речей, що перевозили з собою громадяни.

Правоохоронці затримали головного державного інспектора поблизу робочого місця під час отримання чергового хабаря. Раніше співробітники СБУ задокументували ще два факти «поборів» працівниками митниці.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення обом фігурантам провадження про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших посадових осіб, ймовірно причетних до незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Власюк Показати IP 19 Липня 2019 13:08
Ще нічого не помінялось. Скільки корупціонерів і пдивіться як вони обікрали державу і людей простих їздять а авто біхзнес класу віли ресторани бізнеси так звані у сім"ях і така корупція процвітає, за 5 років нікого в тюрму не посадили, чи це чесно так розжились?! Подивіться навіть на с\голів вони теж живуть шикарно не дикларують статків а будують дома відпочинки по Європі ресторани салони краси!!! Люди чекають реальних змін і держ чинів в тюрми!!!!!!!
Анонім Показати IP 19 Липня 2019 14:24
Зміни скоро будуть!!!!))))
це Показати IP 19 Липня 2019 15:43
такса з 1 маленького буса! а скільки іх проіжджає за зміну? не смішіть людей !!!
111/ Показати IP 19 Липня 2019 23:01
Тильки СБУ даже купляють буси и садать водителив яки возять товар тих людей яки незмогли дати взятку возять по свойх гаражах
Перевизнык Показати IP 19 Липня 2019 23:04
Да це точно купылы рено трафика и водитель десь з маневицкого району йздыть на ных возыть
Правдивий Показати IP 20 Липня 2019 09:25
Митники — це наглий, хамистий непотріб!!!! Всіх на нари!!!! Там тих, що не беруть не існує!!!
Пенсіонер Показати IP 14 Серпня 2019 15:16
Умніки, які тільки критикують владу і правоохоронні органи, пишіть заяви і ідіть у владу, в поліцію, сбу і міняйте державу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus