USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині на самоізоляції перебуває понад 2 тис. осіб, які повернулися з-за кордону

31 Березня 2020 12:06
На Волині на самоізоляції перебуває понад дві тисячі осіб, які повернулись з-за кордону.

Про це розповів головний спеціаліст сектору комунікації Головного управління Нацполіції в області Олег Плазовський, передає «Суспільне Волині».

З його слів, поліція Волині контролює дотримання обмежувальних карантинних заходів на території області.

«Працівники поліції області перевіряють їх за місцем проживанням, чи вони дотримуються певних обмежувальних норм. Відповідно вже зареєстровано три правропоруження щодо дотримання режиму самооізоляції та складено три адміністративних протоколи за ст. 44 з позначкою 3 КУ «Про адміністративні правопорушення ». Зауважу, що санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу ід 17 до 34-х тисяч гривень», – зазначив Плазовський.

Як повідомлялося, у Локачинському районі оштрафували чоловіка, який повернувся з-за кордоні і не самоізолювався. Також у Нововолинську 29 березня поліцейські склали адміністративні протоколи на двох священників за порушення правил щодо карантину.

У поліції нагадують, що відповідальність за скоєне правопорушення передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, на посадових осіб – 34-170 тисяч гривень. За зараження або дії, які призвели до цього – передбачена кримінальна відповідальність згідно зі статтею 325 Кримінального кодексу України, такі дії каратимуться штрафом від 17 до 51 тисячі гривень, або позбавленням волі від п’яти до восьми років, якщо це спричинило смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 31 Березня 2020 14:04
Перебувають? Чи просто при перетині кордону підписали зобовязання перебувати? Це не одне і те ж. Жаль, що свідомість більшості з них навіть не "включається", щоб задуматися, скільки вони привезли із собою нещастя іншим.
володимир Показати IP 31 Березня 2020 15:04
зараз ті що приїдуть з києва більше привезуть вірусу ніж ті що з закордону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus