USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині невідомі підпалили підвал багатоповерхівки, щоб замести сліди крадіжки, - ЗМІ

19 Лютого 2018 15:21
Вночі з 16-го на 17 лютого в Іваничах на вулиці Грушевського у будинку 39 горіло підвальне приміщення. Невідомі скоїли крадіжку, а щоб знищити докази своєї причетності – влаштували пожежу.

Про це розповіли мешканці будинку №39, пише БУГ.

Викрадення речей з підвалу траплялося раніше – крали в основному інструменти. Були випадки, коли навіть із залишеного тут робочого одягу злодії забирали гроші та сигарети. Однак скоєння невідомими злочину вночі з 16-го на 17 лютого ледь не стало фатальним для жителів 5-поверхівки на Грушевського.

“Пожежа в підвалі виникла з п’ятниці на суботу. У мене підлога почала горіти, весь дим йшов в квартиру. Знизу від підлоги стали тліти шпалери. Ще 5 хвилин – і зайнялася б уся квартира, тут досі стоїть запах диму.

Перед пожежею в підвалі хтось зірвав замки з дверей, у людей покрали банки з салом. Поліція приїхала – сиділи в машині, ніхто не виходив і нічого не дивився”, – розповідає Руслана Шолудько, квартира якої знаходиться відразу над підвальним приміщенням.

У підвалі біля дверей досі лежать замки, зірвані злодіями.

“Видно, зробили це звечора, а тоді підпалили і все. Ось замок зірвали, скобу вирвали, банки покрали”, – розповідають мешканці.

Люди, котрі живуть тут більше 20-ти років, розповідають, що крадіжки стаються тут не вперше, але випадків підпалу до цього не було.

Вогонь поширився саме з цієї частини приміщення.

Мешканці у підвальному приміщенні знайшли банківську картку і занесли в поліцію, аби правоохоронці з’ясували, кому вона належить. Можливо, її загубив хтось із злочинців, – припускають вони.

У підвалі пошкоджені майже всі замки на дверях.

Працівники ВУКГ кажуть, що пожежа не могла виникнути внаслідок замикання електропроводки. Кабель розплавився тільки в одному місці через високу температуру внаслідок пожежі.

В суботу 17-го лютого будинок був відключений від світла, працівники ВУКГ працювали тут весь день.

У поліції натомість повідомляють, що із заявами про крадіжку ніхто не звертався. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus