USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині незаконними рубками лісу завдали збитків на 15 мільйонів

19 Квітня 2021 23:22
Незаконна вирубка лісів – загальна проблема усього Поліського регіону, у тому числі й Волині. Днями прокуратура готує скерування до суду за черговою гучною справою щодо незаконної вирубки лісу.

Про це розповів прокурор Волинської області Віктор Тимчук під час засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю.

Він нагадав, що торік органи прокуратури скерували до суду провадження щодо працівників військового лісгоспу, дії яких завдали державі збитків на 17 мільйонів гривень. До кримінальної відповідальності хочуть притягнути трьох посадовців підприємства.

Цього року були також зафіксовані злочини щодо незаконної вирубки лісів.

«Ми зафіксували цього року діяльність організованої злочинної групи, члени якої крали ліс на території Рівненської області, а тут складували. Днями ще скеруємо до суду провадження щодо збитків у понад 15 мільйонів гривень», - повідомив прокурор області.

Нещодавно стало відомо, що на Вінничині затримали групу ділків, які збували на Волинь і розкрадали деревину цінних порід. А у Камінь-Каширському районі правоохоронці під час обшуку на одній із пилорам вилучили 38 кубів незаконної деревини.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маневичі Показати IP 20 Квітня 2021 01:59
З це все безаконня сама влада шо хоче те робить Ліс виріза скоро небуде де гриби збирать А дід які назбирав гілляк щоб грубку напалить погрітися то він ооой які злочинець Бо він беззахисний Таксамо ліс вирізали мереоиали весь ягідник все унічтожили а зараз прийде пора чорниць будуть штрафувати жінок за грибінкі якіми збирають члрниця бо вони ніби унічтожають ягідник Хоча наші батьки колись ними брали і баби і все всерівно росло і росте А після варварів які виріжуть ліс і все переоруть то все можна забути про чорниця і це все законно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus