USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині освітлять зупинки вздовж траси Луцьк-Львів

24 Березня 2016 15:36
У рамках проекту реконструкції автошляху Луцьк-Львів планують забезпечити зовнішнє освітлення у межах усіх населених пунктів вздовж автодороги.

Про це йшлося під час інспектування будівництва автошляху Луцьк-Львів на теренах Горохівського району 23 березня.

Посадовці ознайомилися з початком реконструкції шляху, що з’єднує два обласні центри. Як стало відомо, середня вартість реконструкції одного кілометра автошляху становитиме приблизно 6,7 мільйона гривень.

У рамках проекту реконструкції, як розповів директор Волинського відділу комплексного проектування ДП «Укрдіпродор» Ігор Малиха, планують освітлювати ділянки поблизу населених пунктах. В усіх населених пунктах уздовж автошляху облаштують зовнішнє освітлення відповідно до проекту реконструкції. Освітленими будуть зупинки автотранспорту та переходи. Ліхтарі, які встановлюватимуть, працюватимуть з новітніми LED-світильниками. Там, де зовнішнє освітлення вже наявне, визначатимуть, чи потребує воно реконструкції.


Завданням проекту реконструкції є повна зміна зовнішнього вигляду автошляху Луцьк-Львів від Луцька до межі зі Львівською областю. Якщо у деяких населених пунктах є зовнішнє освітлення, але перебуває у незадовільному стані, проектний кошторис можуть оновити та забезпечити його реконструкцію. Планується також оновлення існуючих зупинок автотранспорту, встановлення нових зупинок, нанесення нової розмітки на дорогу, встановлення нових дорожніх знаків, облаштування з’їздів з дороги.

Нагадаємо, що наразі визначили підрядні організації для виконання робіт на двох з 8 ділянок автошляху. Так, відрізок з 96 до 106 кілометра вже почало ремонтувати підприємство «Луцькавтодор-Сервіс». Договірна ціна реконструкції цієї ділянки становить 70,159 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 17:53
освітлювати всю трасу як в Бельгії. ото буде еуропа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus