USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянка віддала шахраям майже 50 тисяч, аби відкупити доньку від «криміналу»

23 Травня 2019 16:21
На Волині пенсіонерка віддала шахраям понад 50 тисяч гривень, аби начебто відкупити доньку від кримінальної відповідальності.

22 травня до 75-річної жительки одного з сіл Локачинського району подзвонили «з поліції» та повідомили прикру новину. І тут же заспокоїли, що і з потерпілими, і з правоохоронцями усе можна владнати за гроші. Пенсіонерка погодилася й залишилася без своїх заощаджень, – пише прес-служба прокуратури Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ «РОЗВОДЯТЬ» ЛУЧАН

Прокуратура Волинської області знову звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про телефонні дзвінки таких «правоохоронців», які розповідають, що ваш близький родич вчинив ДТП чи інший злочин і, аби залагодити справу з потерпілими та поліцією, необхідно переказати якусь суму на вказаний шахраями картковий рахунок або віддати гроші визначеній особі.

У жодному разі не можна надсилати чи передавати кошти шахраям у таких випадках та обов’язково треба звернутися із заявами про факти таких дій у правоохоронні органи. Попередьте своїх родичів похилого віку про можливі шахрайські дії зловмисників.

І ще варто пам’ятати, що, погодившись таким чином «вирішувати» ситуацію, ви стаєте учасником злочину, адже за надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 24 Травня 2019 00:14
Кінцівка статті цікава. Кримінал? То посадіть 75-річну бабцю)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus