USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині передали у користування понад 800 гектарів лісів

28 Серпня 2019 07:40
Чотири земельні ділянки площею понад 830 гектарів для ведення лісового господарства передають у постійне користування Володимир-Волинському лісомисливському господарству.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок у натурі (на місцевості) йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Розглянувши клопотання ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок у натурі (на місцевості) вирішили:

затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок у натурі (на місцевості) ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» загальною площею 838,7843 гектара для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, розташованих за межами населених пунктів Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району;

передати ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» в постійне користування наступні земельні ділянки площею 335,2924, 342,4092, 72,0325 та 89,0502 гектара.

ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» зобов’язали здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельними ділянками відповідно до чинного законодавства та виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» передали в постійне користування земельну ділянку площею шість гектарів, розташовану на території Луковичівської сільської ради Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus