USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині перепоховали військового Івана Павлишина, який загинув 7 місяців тому

28 Жовтня 2022 22:16
27 жовтня жителі Іваничівської громади зі скорботою в серцях провели в останню путь військового Івана Павлишина, який загинув у квітні 2022 року під час мінометно-артилерійського обстрілу від рук російського окупанта на Донеччині.

Герой був вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя, повідомили в Іваничівській селищній раді.

Іван Павлишин був призваний на військову службу під час мобілізації у березні 2022 року, перебував у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни.

29 квітня волинянин віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність.
На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці, представники громадських організацій та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.
Щирі співчуття мамі, дружині та сину, родині та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, високо оцінивши патріотичний порив і його по-справжньому чоловічий вибір.

Нагадаємо: 26, 27 та 28 жовтня оголошено днями жалоби в Іваничівській громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus