USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині п’яний мотоцикліст, який хотів відкупитися від поліцейських за 2 тис. грн, заплатить 20 тис. штрафу

2 Липня 2022 06:34
На Волині мотоцикліст, який їздив п’яним за кермом, заплатить понад 20 тисяч гривень штрафу за те, що намагався дати хабара поліцейським.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду.

Правопорушення відбулося 3 червня близько другої години ночі в селі Черськ Камінь-Каширського району. Поліцейські зупинили правопорушника, який був за кермом незареєстрованого мотоцикла Forte.

Під час складання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) мотоцикліст запропонував поліцейським хабар у дві тисячі гривень, поклавши гроші між передніми сидіннями службового авто.

Між мотоциклістом та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив. Відповідно до вироку, чоловік заплатить штраф у розмірі 20 тисяч 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus