USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині п’яний водій затиснув руку поліцейського і поїхав

2 Травня 2018 13:26
У селі Дубечне Старовижівського району 25-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Opel», травмував поліцейського.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Встановлено, що в понеділок близько 22 години співробітник сектору групи реагування патрульної поліції Старовижівського відділення поліції перебуваючи на службі, під час здійснення дорожнього нагляду, в селі Дубечно на вулиці Весняній виявив порушення ПДР автомобілем марки «Opel». За кермом авто перебував 25-річний мешканець цього ж села. За зовнішніми ознаками водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Однак, на законну вимогу поліцейського він відмовився пред’явити документи й, затиснувши руки поліцейського склом у дверях, розпочав рух. Поліцейський отримав тілесні ушкодження та звернувся за допомогою до Старовижівської центральної районної лікарні.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі до двох років. Окрім того, правопорушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучан Показати IP 2 Травня 2018 13:49
Мене теж затиснуло в 28 маршутці в Луцьку, біля Променя, і водій відпустив на зупинці і поїхав. Було це ~ 12.00. Номер маршуткі - АС 1705!!!
Лучанин Показати IP 2 Травня 2018 13:57
Працівник поліції не дотримався службової інструкції, а саме "запхав" свою руку в салон автомобіля, ща що і розплатився. Напевно хотів силою витягти водія, а не тут то було.
Коза до Лучанин Показати IP 2 Травня 2018 16:49
А я жду коли в нас буде як в США. Не виконав вимоги поліції - отримай електрошокером чи пістолетом. І все це пишеться на камеру. А потім комісія розбирається хто правий. А то інструкція - інструкція... Чого так той водій злякався, що зажав руку?
автовласник Показати IP 2 Травня 2018 19:18
Якщо автомобіль являеться особистою власністю водія,то поліцаю немае чого туди своі лапи пхати.Це те ж саме,що залізти водіеві в кишеню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus