USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під час полювання на Волині застрелили чоловіка

22 Серпня 2017 12:28
Трагедія трапилася цієї ночі поблизу села Рудня Старовижівського району. Під час полювання 35-річний волинянин випадково з мисливського карабіна «Вепр-308» смертельно поранив місцевого жителя. За фактом вбивства через необережність поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального Кодексу України.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Близько 3 години ночі в чергову частину Старовижівського відділення поліції від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про вогнепальне порання. Потерпілий помер. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що в полі поблизу села Рудня, 35-річний мешканець селища Люблинець Ковельського району під час полювання із зареєстрованого мисливського карабіна «Вепр-308» смертельно поранив 45-річного жителя Старовижівського району. Потерпілий помер на місці пригоди.

Поліція зброю вилучила.

Відомості слідчі Старовижівського відділення поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Мова йде про вбивство через необережність.

Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2017 12:58
Очевидний факт бракон"єрського полювання. Посадіть всіх усасників полювання. Полювання в темну пору доби заборонене. На даний час дозволене полювання на пернату дичину, на яку полюють з гладкоствольними рушницями з некрупними набоями.
Тетяна Показати IP 22 Серпня 2017 13:06
Таке хоббі, як полювання взагалі категорично потрібно заборонити. По-перше понапиваються як свині і стріляють один в одного. це ж не перший випадок. По- друге шкода тварин, пташок. ніяк не нажеретесь.
ух до Тетяна Показати IP 22 Серпня 2017 14:03
Спочатку спробуй заборонити таке хобі як бл*дство. Якщо вийде, то тоді можна і полювання. Експерти, блін.
іван Показати IP 22 Серпня 2017 13:24
з карабінами на качку не ходять.Думаю,що варто поміняти статтю на 115

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus