USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині підліток жорстоко побив ровесника. Відео

1 Грудня 2020 19:11
Працівники Любомльського відділу поліції розпочали перевірку щодо відеозапису, викладеного в соціальній мережі «Фейсбук» на сторінці «Любомльський край».

Про це інформує Любомльський відділ поліції.

Так, 1 грудня 2020 під час моніторингу всесвітньої мережі інтернет в соціальній мережі «Фейсбук» на сторінці «Любомльський край» виявили відео, на якому видно, як один неповнолітній наносить удари руками та ногами іншому неповнолітньому.

На даний час працівниками відділу поліції вже встановлено усіх учасників події, з ними проведено бесіди профілактичного характеру, а також вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків одного з учасників події (ч. 1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей»).

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Увага! На відео присутні нецензурні висловлювання!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 19:47
Підростае покоління, свободолюбиве, незалежне і працювати небуде!
Джек Показати IP 1 Грудня 2020 23:06
І шо? Ніхто ніколи в дитинстві не бився? Ше посадіть його або в АТО відправте
До Анонім Показати IP 10 Грудня 2020 22:59
Вибачте, але що ви маєте на увазі в слові працювати? Сидіти в лавці як барига?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus