USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На дорозі «Ковель – Любомль» затримали мікроавтобус з партією цигарок

6 Листопада 2016 13:02
Партію контрабандних тютюнових виробів затримали на Волині минулої доби в ході проведення спільних заходів по протидії незаконного переміщення підакцизних товарів співробітники Держприкордонслужби спільно з Національною поліцією та прокуратурою.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

В ході реалізації інформації, яку здобули оперативні підрозділи прикордонного відомства, правоохоронці зупинили за 13 кілометрів від кордону на автошляху «Ковель – Любомль» автомобіль «Фольксваген».

Під час перевірки мікроавтобуса, за кермом якого був наш співвітчизник, виявили 3 тисячі пачок сигарет. Автомобіль та сигарети марки «Ліфа» без акцизних марок передали співробітникам поліції.

Стосовно громадянина України в рамках кримінального провадження за статтею 204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів») продовжуються процесуальні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 7 Листопада 2016 00:29
Нащо ?...дайте людям заробити !!!))))....зрозуміло чому поляки "ікру метають" із за наших громадян,які ввозять до них сигарки...це підриває їхню економіку,а з цими санкціями вони вже незнають куди дівати свої ябка....а тут ще і сигарки контрабандою як діти до школи......але чому наша сторона з таким надривом почала слідкувати за цим питанням...їх же в магазині купують,платять гроші...магазин платить державі податок на акциз тютюну і за оренду власнику торгової точки,а той власник також платить податок в нашу "доблесну" державу....всі в плюсах!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus