USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Волинські підлітки гостювали у засуджених однолітків

10 Грудня 2013 08:15
Володимир-Волинські правоохоронці разом із дітьми, які з різних причин перебувають на міліцейському обліку, відвідали Ковельську виховну колонію. Про це повідомили у прес-службі Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області.

Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області спільно зі службою в справах дітей міськвиконкому організували своїм підшефним поїздку в установу, де перебувають підлітки, котрі опинилися по ту сторону Закону.

Цього разу до правоохоронців долучилися працівники Володимир-Волинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС у Волинській області.

Запрошені діти з ранку почали збиратися біля міськвідділу, настрій у всіх був веселий та грайливий. В автобусі гомоніли та жартували. Все змінилося, коли приїхали під стіни колонії, і до делегації вийшов заступник начальника установи з виховної роботи Юрій Філаретов. Привітавшись із усіма, запросив до середини. Після короткого інструктажу довелося здати всі заборонені речі черговому.

Фото з сайту волинської міліції


Перевіривши, чи всі заявлені люди приїхали, попрямували до виробничого цеху. Там мали можливість побачити, чим займаються вихованці колонії з 9-ї години ранку до обідньої перерви. Виготовлення шлакоблоків та дерев’яних піддонів – саме таке завдання стоїть перед ними. За свою роботу щомісяця отримуючи заробітну плату, мають можливість купувати канцелярію та продукти харчування у магазинчику, що знаходиться на території установи.

Після обідньої перерви у дітей – навчання. Займаються у звичайних шкільних класах, ось тільки там порядок та дисципліна у всьому. Ніхто не ходить, де хоче, і не робить, що заманеться: все з дозволу старшого вихователя. Навіть під час п’ятихвилинної перерви між уроками залишати кабінет заборонено.

Коли поверталися додому, веселитись і жартувати хлопцям не хотілося. Всі вони їхали мовчки, кожен думав про своє. Але для працівників міліції, те мовчання було красномовнішим за будь-які слова. Екскурсія до колонії змусила тих «розбишак» задуматися про своє майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus