USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині планують створити центр громадського здоров’я

20 Березня 2018 18:51
На базі кількох установ пропонують утворити регіональний центр громадського здоров’я, що займатиметься, зокрема, профілактикою онкозахворювань.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня.

Голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович розповіла, що на Волині пропонують створити Регіональний центр громадського здоров’я на базі медичного центру статистики, обласного центру здоров’я та медичної бібліотеки.

Об’єднаний орган виконуватиме функції профілактики захворювань, моніторингу та оцінки.

Важливо, що працівники центру зможуть їздити селами області та виявляти ранні стадії онокозахворювань, тому це буде значима роль зі здійснення превентивних заходів. До того ж, створення центру, з її слів, дозволить здійснити оптимізацію кадрів, зекономивши 5-6 ставок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus