USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині помер учасник Другої світової війни

7 Листопада 2017 09:39
4 листопада на 93-му році життя у селі Пульмо Шацького району відійшов у засвіти учасник Другої світової війни, педагог, багаторічний керівник місцевої організації ветеранів України Олександр Королюк. Про це пише Голос України.

Його юність обпалила війна. 19-річним юнаком став на захист рідної Вітчизни. Воював у партизанському загоні, діючій армії. За мужність і відвагу був нагороджений орденами Вітчизняної війни ІІ ступеня, багатьма медалями. Вже в незалежній Україні його ратний подвиг було відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У повоєнний час Олександр Григорович понад сорок років працював вчителем місцевої школи.

Олександр Григорович виховав двох синів Володимира та Ярослава, мав онуків, люблячу дружину Галину Павлівну, збудував хату, посадив сад. Вік прожив гідно і чесно. Світла пам’ять про нього надовго збережеться у серцях родичів, близьких та знайомих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 7 Листопада 2017 20:48
Атошні теж так довго житимуть ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus