USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кохання – це душа. Діти війни про любов на фронті

11 Травня 2017 15:43
Кохання – це душа. Це велике надбання людства, основа особистого життя, кажуть ті, чиє дитинство чи молодість минали у часи війни.

Про кохання і весілля на фронті, щастя і основи сімейного життя розпитувало Інформаційне агентство Волинські Новини.

Сивочолі ветерани, діти війни, учасники бойових дій, ті, хто знають ціну життя, справжнім життєвим радощам, ба більше, ціну любові, вони кохали… Кажуть, любов була і є у будь-яких умовах, чи на війні, чи поза нею.

Окрім того, пригадують, на фронті були навіть імпровізовані весілля.

«Я особисто був приступній на декількох імпровізованих весіллях. Командир корпусу мав право реєструвати шлюби. Любов була дуже міцною» , - пригадує 90-річний полковник, учасник війни Михайло Єрлін.

Коли мова про кохання, їхні очі яснішають, навіть поважні дідусі усміхаються, ймовірно, згадуючи про особисте і особливе. А зрошене зморшками обличчя викриває велику таємницю про те, що таке щастя. Воно, зізнаються, – в дітях, купці онуків і правнуків, у простих речах і, власне, у коханні, збереженому попри усі життєві труднощі.

Любов, у їх розумінні, – це завжди прагнення до чогось життєрадісного, більш високого, благородного.

«Кохання - це життя. Воно дано Богом. Без нього немає радості. Це – основа. Кохання, то є кохання», - кажуть ті, кому направду віриш.

Про щирі емоції тих, хто любив, дивіться у відео ІА Волинські Новини:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus