USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На Волині помічниця кандидата від «Солідарності» відмічала голосування виборців округу

23 Грудня 2018 11:45
Довірена особа кандидата в депутати Гіркополонківської ОТГ від БПП «Солідарність» Юрія Шумського перед дільницею фіксувала в списку виборців по округу тих, хто з’явився на голосування, а хто – ні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Очільниця ТВК Руслана Романець зазначила, що інцидент трапився на дільниці села Ратнів.

«Поліція зробила зауваження цій особі і вона перестала це робити. Якщо інцидент повториться, то будемо складати скаргу», – зазначила вона.
До слова, Юрій Шумський – син одного з найвідоміших аграріїв Волинської області, Віктора Шумського. Підприємець розвиває потужне господарство «Рать», де працюють чимало виборців цього округу.

Зазначимо, що 23 грудня тривають вибори в 9 ОТГ на Волині. Зокрема, це: Старовижівська селищна ОТГ Старовижівського району, Війницька сільська ОТГ Локачинського району, Гуто-Боровенська сільська ОТГ Камінь-Каширського району, Підгайцівська сільська ОТГ Луцького району, Липинська сільська ОТГ Луцького району, Гіркополонківська cільська ОТГ Луцького району, Тростянецька сільська ОТГ Ківерцівського району, Ківерцівська міська ОТГ Ківерцівського району, Привітненська сільська ОТГ Локачинського району.

Попри те, що вибори нещодавно розпочались, не обійшлось без порушень. Так, виборча дільниця села Нова Вижва розпочала голосування раніше визначеного часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Носатий дядько Показати IP 23 Грудня 2018 12:21
Пан дав завдання гайдукам, лановим і польовим відмічати, чи всї холопи прийшли його "обирати".
Волиняка Показати IP 23 Грудня 2018 14:54
А Пороху закони не писані! Гарант х*ров
Анатоль Показати IP 23 Грудня 2018 16:18
Так здається Сашко, комбайнер піднімає господарку.
Член комісії Показати IP 23 Грудня 2018 17:40
Повна брехня. Автора совість не мучить?
Я Показати IP 23 Грудня 2018 18:30
А де пролписано, що не можна так робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus