USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загинув напередодні Нового року: на Волині попрощалися із Героєм Арсеном Заруцьким

26 Березня 2023 18:14
В останню дорогу жителі Рожищенської громади провели військовослужбовця із села Переспа Арсена Заруцького 1986 року народження.

На щиті захисник прибув додому у неділю, 26 березня, передає Район.Рожище.

Поблизу пам'ятника Борцям за волю та незалежність України відбулась громадська панахида, де люди віддали шану воїну. Військовий капелан Микола Царик та міський голова Вячеслав Поліщук висловили слова підтримки та співчуття родині захисника.

«Ми повинні пам'ятати, що потрібно сказати про героїв. Вони не вмирають. Вони в наших душах і серцях. Вічна пам'ять і Царство небесне воїну, який сьогодні прощається з кожним із нас, який стоїть на цій площі», – зазначив Миколай Царик.

Згодом траурна процесія відправилась до рідної домівки Арсена у селі Переспа. У Свято-Миколаївському храмі відбувся чин відспівування загиблого, поховали його з усіма військовими почестями на кладовищі у рідному селі.

Нагадаємо, загибель захисника підтвердили у березні. Він загинув у боротьбі з російськими окупантами 31 грудня 2022 року в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus