USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині попрощались із захисником Русланом Волохом

23 Березня 2023 09:28
У Старовижівській громаді 22 березня прощалися із захисником Волохом Русланом Олександровичем, який загинув 11 березня 2023 року в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Про це повідомили у громаді.

В останню путь захисника провели рідні, близькі, друзі, побратими, місцеві жителі.

Поховали Руслана в селі Поліське на місцевому кладовищі.

«Руслан був завжди життєрадісним, мав багато планів та мрій....

Страшна війна без жалю зруйнувала всі ці плани і мрії, забрала його життя. Смерть Руслана – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни.

Вклоняємося твоєму подвигу, Руслане, дякуємо за оборону України і всіх нас!

Всією громадою сумуємо та співчуваємо рідним і близьким загиблого воїна! Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Руслана назавжди в наших серцях та спогадах!

Світлої дороги до рядів Ангелів-захисників Небесного війська! Вічна слава та пам’ять тобі, Герою!» – висловлюють співчуття у громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus