USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині попрощалися із Героєм Юрієм Герасюком

5 Жовтня 2022 20:26
Сьогодні Підгайцівська громада попрощалась ще з одним Героєм – загиблим стрільцем-санітаром другого мотопіхотного відділення мотопіхотної роти, військовослужбовцем Юрієм Володимировичем Герасюком із села Верхівка Романівського старостинського округу.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

До війни Юрій Герасюк працював водієм у комунальному підприємстві при Підгайцівській сільській раді, а коли почалась мобілізація, з власного бажання пішов до війська, аби зайняти місце якогось недосвідченого молодого чоловіка.

У 2015-2016 роках він брав участь в АТО, тож зробив свідомий вибір та долучився до колишніх побратимів, аби допомогти стримати наступ ворожих військ на сході України.

28 вересня 2022 року від отриманих поранень в одній із лікарень Донецької області воїн загинув.

Сьогодні тіло загиблого Героя привезли у рідне село, де з усіма почестями, його поховали на місцевому кладовищі, поруч з каплицею.

Уздовж усього маршруту з Луцька до Верхівки люди на колінах зустрічали кортеж із загиблим, вистилаючи шлях квітами. У Лищі, Воротневі та Верхівці люди збиралися над дорогою, аби востаннє вшанувати військовослужбовця, який гідно захищав український народ та виконував бойові завдання в інтересах держави.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus