USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині попрощалися із загиблими військовими Олександром Войчиком та Сергієм Шинкаруком

22 Вересня 2022 20:39
22 вересня Волинь попрощалася ще з двома захисниками: Олександром Войчиком та Сергієм Шинкаруком.

Заупокійне богослужіння за воїном-захисником з Поромівської громади Олександром Войчиком звершили у Низкиницькому Свято-Успенському монастирі, повідомив священник Петро Чолак.

14 вересня у бою з російськими окупантами він завершив свій земний шлях, поклавши душу свою за кожного із нас.

«Словом втіхи до всіх, хто прийшов віддати останню шану загиблому воїну, висловив архімандрит Вікентій та закликав присутніх молитися за новопредставленого полеглого воїна Олександра», – зазначив він у повідомленні.

Нагадаємо, 39-річний мешканець Поромівської громади загинув у боротьбі з російським окупантом на Донеччині. Він був навідником третьої роти аеромобільного батальйону.
У Копачівці, що є центром однойменної громади, в останню дорогу провели 34-річного захисника України Сергія Шинкарука, повідомляє Район.Рожище.

Віддати шану загиблому землякові прийшло багато людей: родина, друзі, близькі та небайдужі жителі громади й Рожищенського краю.

Тіло Сергія зустріли на рідній землі живим ланцюгом. Після відправлення панахиди його поховали на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, 34-річний захисник загинув 16 вересня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Новомихайлівка Донецької.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 22 Вересня 2022 21:31
Слава Герою!!! Герої не вмирають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus