USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Без батька залишився 6-річний син: на Волині попрощалися з Героєм Андрієм Василюком

11 Листопада 2022 16:12
11 листопада у Маневицькій територіальній громаді провела в останню путь земляка Андрія Василюка, що віддав життя за Україну, за її незалежність.

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді.

Андрій Сергійович Василюк народився 08 березня 1979 року в селі Череваха, навчався у місцевій школі, працював різноробочим. Деякий час працював в Черевахівському лісництві.

З 23 вересня 2022 року пішов захищати свою землю від окупанта, служив у 14-ій ОМБР імені князя Романа Великого, 07 листопада загинув у Харківській області. Без рідної людини залишилися батьки Сергій Якович і Галина Михайлівна, сестра Наталія та шестирічний син Давид.

Вчора пізнього вечора жителі громади зі сльозами на очах та зі свічками в руках, стоячи на колінах понад встеленою квітами дорогою та вигуками «Слава Україні!», «Героям слава!», зустрічали загиблого.

Сьогодні віддати шану захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. В останню путь Героя провели від рідного дому до Свято-Георгіївського храму та місця вічного спокою, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та прощання із загиблим.

Зі словом проповіді до присутніх звернувся отець Олександр. Закликав бути небайдужими, молитись Господу за його душу, просити Бога простити померлому всі гріхи, а вічна пам’ять про нього буде добрим прикладом твердої віри.

Прощальні промови, глибокі співчуття рідним та близьким загиблого виголосили голова громади, староста села, депутат селищної ради, отець Михайло, небайдужі жителі громади, військовий комісар, який вручив Грамоту пошани і скорботи Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного рідним Героя.

Труну із прахом загиблого воїна придали землі під залпи траурного салюту та Гімну України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus