USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині посадовиці ГУНП, яку спіймали на хабарах, оголосили підозру

28 Квітня 2020 09:25
Затриманій на Волині на одержанні неправомірної 1500 доларів США неправомірної вигоди посадовиці Головного управління Національної поліції в області повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

За версією слідства, заступниця начальника відділу ГУ НП у Волинській області вимагала й 27 квітня 2020 року одержала 1500 доларів США хабара за вирішення питання про повернення громадянину майна, на яке у ході розслідування кримінального провадження було накладено арешт.

Наразі поліцейській повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Прокурори готують також клопотання до суду про обрання правоохоронниці міри запобіжного заходу.

Клопотатимуть і про відсторонення її від посади.

Викриття посадовиці під час одержання нею неправомірної вигоди - результат спільної роботи прокуратури Волинської області, Управління СБУ в області, слідчих Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, та оперативних працівників Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Довідково: санкція ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомлялося, СБУ викрила на хабарах заступницю начальника відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області, інформує УСБУ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Старий опер Показати IP 28 Квітня 2020 10:56
Цікаво, скільки те чудо служить, чи хоча б живого бандита бачило? Хто землю топче - той з хріном в кишені на дембель піде, а такі на лексусах розїзджати будуть, і ксиви тикатимуть в очі.....
Анонім до Старий опер Показати IP 28 Квітня 2020 11:51
Синочки, дочки, племінниці, племінники, зяті, невістки - і т.д. - випадкові люди керівниками не стають, ось така вона успішна реформа в дії.
так таки так до Анонім Показати IP 28 Квітня 2020 15:01
КОХАНКИ- не останні в цьоиу списку....
Дідо Показати IP 28 Квітня 2020 11:32
То все брехня і навіть!! У нас корупції вже немає! Всю подолано! Команда зе гарант!
савченко Показати IP 28 Квітня 2020 15:05
тот кто ее ставил на должность-все порешает! увидите! ...и ничего ей не будет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus