USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині продають три приміщення ветмедицини

1 Грудня 2021 22:59
Фонд держмайна оголосив у грудні три аукціони про продаж об’єктів нерухомості, які перебувають на балансі Держпродспоживслужби. Усі вони розташовані на території Володимир-Волинського району.

Зокрема, в селі Дорогиничі продається приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини, площею 55,3 кв м (лікарня та хлів). Будівлі зведені у 1987 році, саме приміщення колишньої лікарні ветмедицини забезпечене енергопостачанням. Стартова ціна лоту складає 61 370 гривень.
Також продається приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини, площею 59,3 кв м у селі Войнин. Об’єкт 1975 року забудови, тут пічне опалення, є енергопостачання. Саме приміщення потребує капітального ремонту. Стартова ціна лоту визначена в розмірі 21 305 гривень.
Крім того, в селі Кисилин на аукціон виставили приміщення пункту ветеринарної медицини, площею 50,1 кв м. Будівля забезпечена енергопостачанням, є пічне опалення. Це приміщення також потребує капітального ремонту. Його оцінили у 37 424 гривні.
Усі три аукціони призначені на 22 грудня, цінові пропозиції приймаються до 21 грудня.

Читати ще: Розвалюхи за мільйони: як на Волині продають старі приміщення і чому відмовляються переможці

До слова, у квітні цього року голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко підписали меморандум про співпрацю. Зокрема, анонсовано інвентаризацію усього наявного майна та передання на приватизацію непрофільних активів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 1 Грудня 2021 23:23
Це продають вашу медицину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus